Nieuws

Vakantie

8 juni 2022

Dr Brants is afwezig van maandag 13 juni tot zaterdag 2 juli.

Dr Vermeulen is afwezig van maandag 27 juni tot zaterdag 16 juli

Dr Vanvinckenroye is afwezig van donderdag 21 juli tot zaterdag 6 augustus

Vrijdag 22 juli is een brugdag : de praktijk zal dan gesloten zijn. De wachtdienst is bereikbaar van donderdag 21 tot zondag 24 juli..

Lees verder

Nieuwe medewerkers !

31 januari 2022

Jullie hebben het vermoedelijk al gemerkt : onze praktijk heeft versterking gekregen van verschillende paramedische beroepen : zo kan je nu bij ons terecht voor psychologische begeleiding, voor dieet en rookstop, voor vragen in verband met eetproblemen bij kinderen, en voor begeleiding van de zwangerschap door een vroedvrouw. Ga zeker naar de sectie “wie zijn wij” voor meer uitleg!

Lees verder

Covid – testen : update

25 november 2021

Door de snel stijgende infectiegraad, riskeren we overstelpt te worden door aanvragen voor tests. Hierdoor riskeert de zorg voor onze patiënten in het gedrang te komen, en daarom proberen we de testen , in samenwerking met de apotheken, efficiënter te organiseren.
* Als U ziektesymptomen hebt komt U nog steeds best naar ons, maar verwittig ons wel bij het maken van Uw afspraak
* Als U een hoog-risicocontact gehad hebt, maar zelf niets voelt, kunt U contact opnemen met Uw apotheker voor een test. Deze tests zijn
officieel erkend en U krijgt er dan ook een bewijs van op Uw covid-safe app.
* Als U een test nodig hebt voor vertrek of terugkeer bij een reis naar het buitenland, kunt U ook Uw apotheker contacteren.

Lees verder

Enkele nieuwe regelingen

1 november 2021

  1.   Zodra we verhuisd zijn, staan er weer twee wachtzalen tot Uw beschikking.

Echter : als U symptomen hebt van besmetting, gelieve U dit te melden aan onze verpleegkundige, zij zal U vragen om even te wachten op de parking, of desgevallend al naar de testruimte te gaan. Ook als de wachtzaal te vol is, zal zij U vragen om buiten te wachten tot er plaats is.

2.   Vanaf 1 december lopen de afspraken via een nieuw systeem (medici.be). De afsprakenknop op de website leidt U automatisch naar het juiste systeem. Mogelijk echter moet U zich de eerste keer opnieuw registreren.

Als U vragen hebt, kunt U altijd telefonisch hulp vragen!

Lees verder

Wij verhuizen !

Vanaf maandag 15 november kunt U ons vinden in het nieuwe praktijkgebouw, Meerstraat 2 in Goetsenhoven (op de hoek met de Hannuitsesteenweg). De nieuwe praktijk ligt slechts 400m verwijderd van de oude, in de richting van Tienen.

Er is een grote parkeerruimte, met inrit langs de Meerstraat. Binnen wordt U ontvangen door Paulien, onze verpleegkundige, die ook de telefoon zal beantwoorden. De drie artsen staan tot Uw dienst, evenals (op dit ogenblik) een Nederlandstalige en een Franstalige psychologe, een vroedvrouw, een babyvoedingsconsulente, een (Franstalige) diëtist. Er zijn zes kabinetten, verspreid over twee verdiepingen, met twee wachtkamers, en een lift.

Wij staan tot uw beschikking met de hele ploeg!

 

 

 

Lees verder

Coronatest en vakantie

14 juni 2021

Vanaf heden is het niet meer nodig om naar ons te komen als U een negatieve PCR-test nodig hebt voor een reis naar het buitenland.

U kunt rechtstreeks bellen naar het Heilig-Hartziekenhuis op het nummer 016 / 80 94 58 en daar een afspraak maken. Er is geen voorschrift of verwijzing van de dokter meer nodig.

Let wel : als U symptomen hebt, of een verdacht contact, moet U nog steeds naar ons komen om U te laten testen!

Lees verder

Een nieuwe collega !

24 mei 2021

Velen hebben al kennis gemaakt met Carolien Brants : zij verving Marie Vanvinckenroye tijdens haar bevallingsverlof, en blijft ons sindsdien op donderdag versterken.

Vanaf 1 september komt zij voltijds in de praktijk, en zijn we definitief met drie artsen. Voorlopig nog even op het oude adres op de Hannuitsesteenweg, maar (hopelijk) in november in het nieuwe praktijkgebouw, 400m verder (zie ook bericht hieronder).

Welkom Carolien!

Lees verder

De nieuwe praktijk krijgt vorm !

We hopen U in de loop van november te kunnen ontvangen in het nieuwe praktijkgebouw dat momenteel wordt opgetrokken.

In eerste instantie zult U geholpen worden door drie artsen en een verpleegkundige, later hopen we nog een vierde collega aan te trekken. Er zal een lift ter beschikking staan. Parkeerplaatsen zullen aangelegd worden achter het gebouw, zodat U in alle veiligheid tot bij ons kunt komen. Het nieuwe adres wordt “Meerstraat 2, Goetsenhoven” , op het kruispunt met de Hannuitsesteenweg. Tot binnenkort!

Lees verder

Raadplegingen op afspraak

8 oktober 2018

Schrijf U in en maak zelf Uw afspraak via de link naar de Digitale Wachtkamer !

Lees verder


Maak een afspraak Contacteer ons