Nieuws

Vacature diëtist(e)

16 januari 2024

Wij zijn op zoek naar een nieuwe zelfstandige medewerker : ben je diëtist(e) en wil je (deeltijds) in onze groepspraktijk komen werken? We bieden je een gerieflijke praktijkruimte en een intensieve samenwerking aan! Zeker de problemen rond diabetes en obesitas vragen een multidisciplinaire samenwerking, en een diëtist(e) die raadpleging houdt in onze praktijk zou de drempel voor de patiënten merkelijk verlagen en ons zorgaanbod duidelijk verbeteren. Dus als je interesse hebt, bel gerust op het praktijknummer (016/81 65 52) of mail naar huisartsenpraktijkgoetsenhoven@gmail.com

Lees verder

Nieuwe dokter

5 november 2023

Op 5 januari 2024 neemt Dr Brants afscheid van onze praktijk. Wij wensen haar veel succes in haar nieuwe carrière!

Vanaf 8 januari 2024 verwelkomen wij een nieuwe collega : Dr. Lukas Delmeiren. Hij zal voltijds bij ons komen werken, zodat wij ook in staat zijn om nieuwe patiënten te ontvangen. U vindt meer informatie over Dr. Delmeiren op de pagina “Wie zijn wij?”.

Lees verder

Bloednames

1 juli 2023

Jullie hebben al gemerkt dat de meeste bloednames door onze verpleegkundige uitgevoerd worden. Dit gebeurt aansluitend op een raadpleging, of de mensen komen op een andere dag terug, en dat kan zonder afspraak, tussen 8u en 12u.

Sommige patiënten hebben zich echter al spontaan en zonder raadpleging vooraf aangeboden voor een bloedname bij de verpleegkundige, en dat is wel een probleem, want zij heeft dan geen aanvraagbon, en weet dan ook niet welke tubes zij moet vullen.

Daarom willen wij U vragen om altijd eerst contact met ons op te nemen, zodat we ofwel de bon kunnen klaarmaken, ofwel U eerst op de raadpleging zien, indien dat nodig is.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Lees verder

Nieuwe medewerkers

19 mei 2023

We zijn blij om vanaf 1 juni Margo Maex te mogen verwelkomen : zij is kinderpsychologe en stelt zich uitgebreider voor op de websitepagina “Over ons”.

Vanaf 29 mei gaat onze verpleegkundige Pauline in bevallingsverlof : we wensen haar het allerbeste toe voor de bevalling, en vooral een gezond kindje!

Tijdens het verlof van Pauline zal Aurelie Gilen haar vervangen in de voormiddagen, zodat jullie dezelfde ontvangst en zorg kunnen verwachten. In de namiddagen zal een telesecretariaat zorgen voor de telefonische diensten.

Lees verder

Mondkapjes

29 april 2023

Het infectieseizoen is eindelijk min of meer voorbij! Daarom stoppen we met de verplichting om een mondkapje te dragen in onze praktijk. Kwetsbare en fragiele personen adviseren wij om zich toch te beschermen indien ze in een volle wachtruimte terechtkomen.

Uitzondering : wie hoest of verkouden is, vragen we om toch nog een mondkapje op te zetten, uit respect voor wie in de wachtruimte zit, en voor de medewerkers.

 

Lees verder

Covid – testen : update

25 november 2021

Door de snel stijgende infectiegraad, riskeren we overstelpt te worden door aanvragen voor tests. Hierdoor riskeert de zorg voor onze patiënten in het gedrang te komen, en daarom proberen we de testen , in samenwerking met de apotheken, efficiënter te organiseren.
* Als U ziektesymptomen hebt komt U nog steeds best naar ons, maar verwittig ons wel bij het maken van Uw afspraak
* Als U een hoog-risicocontact gehad hebt, maar zelf niets voelt, kunt U contact opnemen met Uw apotheker voor een test. Deze tests zijn
officieel erkend en U krijgt er dan ook een bewijs van op Uw covid-safe app.
* Als U een test nodig hebt voor vertrek of terugkeer bij een reis naar het buitenland, kunt U ook Uw apotheker contacteren.

Lees verder

Enkele nieuwe regelingen

1 november 2021

  1.   Zodra we verhuisd zijn, staan er weer twee wachtzalen tot Uw beschikking.

Echter : als U symptomen hebt van besmetting, gelieve U dit te melden aan onze verpleegkundige, zij zal U vragen om even te wachten op de parking, of desgevallend al naar de testruimte te gaan. Ook als de wachtzaal te vol is, zal zij U vragen om buiten te wachten tot er plaats is.

2.   Vanaf 1 december lopen de afspraken via een nieuw systeem (medici.be). De afsprakenknop op de website leidt U automatisch naar het juiste systeem. Mogelijk echter moet U zich de eerste keer opnieuw registreren.

Als U vragen hebt, kunt U altijd telefonisch hulp vragen!

Lees verder

Wij verhuizen !

Vanaf maandag 15 november kunt U ons vinden in het nieuwe praktijkgebouw, Meerstraat 2 in Goetsenhoven (op de hoek met de Hannuitsesteenweg). De nieuwe praktijk ligt slechts 400m verwijderd van de oude, in de richting van Tienen.

Er is een grote parkeerruimte, met inrit langs de Meerstraat. Binnen wordt U ontvangen door Paulien, onze verpleegkundige, die ook de telefoon zal beantwoorden. De drie artsen staan tot Uw dienst, evenals (op dit ogenblik) een Nederlandstalige en een Franstalige psychologe, een vroedvrouw, een babyvoedingsconsulente, een (Franstalige) diëtist. Er zijn zes kabinetten, verspreid over twee verdiepingen, met twee wachtkamers, en een lift.

Wij staan tot uw beschikking met de hele ploeg!

 

 

 

Lees verder

Coronatest en vakantie

14 juni 2021

Vanaf heden is het niet meer nodig om naar ons te komen als U een negatieve PCR-test nodig hebt voor een reis naar het buitenland.

U kunt rechtstreeks bellen naar het Heilig-Hartziekenhuis op het nummer 016 / 80 94 58 en daar een afspraak maken. Er is geen voorschrift of verwijzing van de dokter meer nodig.

Let wel : als U symptomen hebt, of een verdacht contact, moet U nog steeds naar ons komen om U te laten testen!

Lees verder

Een nieuwe collega !

24 mei 2021

Velen hebben al kennis gemaakt met Carolien Brants : zij verving Marie Vanvinckenroye tijdens haar bevallingsverlof, en blijft ons sindsdien op donderdag versterken.

Vanaf 1 september komt zij voltijds in de praktijk, en zijn we definitief met drie artsen. Voorlopig nog even op het oude adres op de Hannuitsesteenweg, maar (hopelijk) in november in het nieuwe praktijkgebouw, 400m verder (zie ook bericht hieronder).

Welkom Carolien!

Lees verder


Maak een afspraak Contacteer ons